De keuken is bij uitstek het vertrek waar iedereen over het algemeen veel tijd doorbrengt. Is het niet om lekker uitgebreid te koken, dan is het wel om te genieten van een heerlijke maaltijd in de ochtend, middag of avond met familie en vrienden. Natuurlijk is dit op zich al erg gezellig, maar het oog wil ook wat, zo luidt het gezegde niet voor niks. De aankleding van je keuken is dan ook belangrijk voor het gevoel van sfeer en de beleving van jezelf en je gasten. Middels wanddecoratie kun je deze aankleding eenvoudig verzorgen. Voetbalplaatje.nl biedt unieke decoratie voor aan de keukenwand en zorgt er zodoende voor dat jouw keuken in een hamdomdraai een gezellige uitstraling krijgt. Je kunt denken aan stoere, gave plexiglas Football designs of een fraaie muurcirkel, waarbij bekende voetbalsterren duidelijk naar voren komen.

EEN GEVARIEERD AANBOD

Ons aanbod is ruim en gevarieerd. Welke uitstraling jouw keuken ook heeft of welke stijl er ook bij je past, je vindt binnen ons aanbod altijd een stijlvol stuk wanddecoratie voor aan jouw keukenmuur. Ga je voor een houten figuur, zoals de afbeelding van een voetbal of voor een muurcirkel van een van je favoriete voetbalsterren? Deze laatst genoemde zijn in meerdere afmetingen beschikbaar en gemaakt van divers materiaal. Je kunt kiezen wat het best bij jou en de ruimte in je keuken past.

MAATWERK

Veel van onze standaard producten hebben we op voorraad en zijn snel leverbaar. Ben je nu op zoek naar iets specifiek? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij Voetbalplaatje.nl leveren wij wanddecoratie op maat gemaakt. Het is zelfs mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren voor een muurcirkel. Hierdoor heb je de kans om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de keuken of een blijvende herinnering te creƫren. Na ontvangst van een bestelling gaan we aan de slag door een uitsnede te maken in hout, waarna deze met de hand bewerkt worden. Van schuren tot lakken, met de nodige precisie gaan wij te werk om van iedere bestelling een kunstwerk te maken. Je kunt de originele houten kleur behouden, of de kleur naar wens laten aanpassen, zodat het macht met jouw inrichting. Wij hebben vier kleuren beschikbaar, allen met een luxe uitstraling en van degelijke kwaliteit.

Voetbalplaatje.nl is een betrouwbare partner in het maken en leveren van unieke wanddecoratie. Kijk eens rond of stuur een berichtje voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wanddecoratie geboorteplaatje Previous post Wanddecoratie babykamer