Mooie verlichting hoeft zeker niet duur te zijn. Deze mooie Kristalglazen bollamp Unpatterned Teal is een voorbeeld van een lamp die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook praktisch is en daarnaast ook goedkoop is in de aanschaf. De basis van deze lamp is waar het allemaal mee begonnen is voor Hadeland, de producent van deze lamp. Waar het merk zich daarna vooral ging ontwikkelen in het maken van lampen die voorzien waren van hele kleine details, begon het allemaal met een heel simpel ontwerp waarbij er helemaal geen kleine details verwerkt waren in de lampen. Het ging enkel om een glazen bol dat helemaal patroonloos was. Dit geeft de lamp wel een tijdloze en ook een moderne uitstraling en geschikt voor elk interieur. Deze lamp is volledig handgemaakt en de bol mondgeblazen. Dit geeft de lamp toch wel een hele authentieke en andere uitstraling dan wanneer het in de fabrieken gemaakt wordt.

Een lamp is natuurlijk onmisbaar binnen het interieur. Als je daarnaast ook zou kiezen voor een lamp die ontworpen is naar een uniek ontwerp, dan ben je bij Hadeland zeker aan het juiste adres. Bij Loftlamp worden de lampen van dit populaire en stijlvolle merk vaak verkocht en deze lamp is tegen een lage prijs te verkrijgen. Het is zeker de moeite waard om te kijken naar de mogelijkheden die je hebt om deze lamp binnen ieders interieur te laten passen.

De eigenschappen van de lamp

Dit is zeker niet zomaar een lamp. Dit is een stijlvolle lamp waarin een E27 fitting past. Deze moderne lamp is voorzien van een prachtig blauw-groene lamp en kan met gemak aan het plafond gehangen worden. De lamp wordt geleverd met een pendel en een ronde plafondkap. Zo is de lamp niet alleen stevig bevestigd aan het plafond, maar ziet het er ook mooi afgewerkt uit wanneer deze lamp gehangen is. De kristalgrazen bollen van het merk is uniek ontworpen en voorzien van goede bevestigingsmaterialen zodat de lamp in elke kamer goed kan worden gehangen. De kabel is vrij lang, namelijk 300 centimeter. Je zou in eerste instantie denken dat dit formaat niet goed is en wellicht te lang en dat het niet praktisch om de lamp dan te hangen. Dat is niet het geval. De kabel is namelijk verstelbaar en daardoor kan de lamp na verplaatsing ook weer op een andere plek worden gehangen zonder dat je de kabel moet verlengen. Deze vrij neutrale lamp is ideaal voor in elke woning, ongeacht voor welk interieur je ook hebt gekozen.

Mijn ervaring met de Unpatterned Teal
Ik ben iemand die niet graag op zoek gaat naar een lamp die erg opvalt in de woning. Dit mag wel op een subtiele manier. Aan de andere kan wil ik ook altijd graag een lamp die niet alleen functioneel is, maar ook is ontworpen naar een uniek ontwerp. Ik had het gevoel hiervoor bij Hadeland aan het goede adres te zijn aangezien ik al eerder wat lampen van dit merk voorbij heb zien komen. Loftlamp bood de lampen van dit merk tegen een goedkope prijs aan en daarom ben ik gelijk gaan kijken naar de verschillende lampen die ze aanbieden. Ik kwam uit op deze lamp. Dit was precies wat ik graag wilde. Ik wilde een lamp die niet al te veel opviel, maar die wel ontworpen was volgens een uniek ontwerp. Ik had hem gevonden! Ik ben nog steeds heel tevreden met deze lamp!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

kinderbehang Previous post Kinderbehang kiezen, 4 tips
Fruitvliegjes bestrijden Next post Fruitvliegjes bestrijden